Sommerhusgrunde


Sommerhus grunde

Sommerhusgrunde midt i uspoleret natur indhyllet i historie. En enestående chance for en sommerhusgrund med et strejf af historie.

Sommerhusområdet Fuglsang strand "Sletten"

  • I 1. etape udstykkes 25 storparceller: Sommehusgrunde blot 700 meter fra Kattegat ved godsets uspolerede skov og lynglandskaber
  • Grundstørrelser: 1.500-3.500 m2 se billede
  • Sælges byggemodnet, men uden byggepligt
  • Grundene sælges med tilslutning til kloak og vand, men eksklusiv tilslutningsafgift til antenne og el
  • Fuglsang Strand med klitterne, den brede sandstrand og østkystens vand er særdelesbadevenlig, og er en af Danmarks bedste badestrande
  • 45 min. til Århus og Randers

Området

Katholm Gods på Djursland er en af Danmarks ældste og smukkeste renæssancebygninger. I over 400 år har Katholm ligget syd for Grenå, omgivet af betagende skov og lige ud til en af Danmarks bedste badestrande, Fuglsang Strand.

En del af denne historiske kultur- og naturperle udstykkes nu. I 1. etape udstykkes 25 storparceller: Sommerhusgrunde blot 700 m fra Kattegat ved godsets uspolerede skov- og lynglandskaber. For første gang bliver en del af den unikke natur nu sat til salg.

Fra grundene leder en privat sti gennem smuk skov- og lyngområder ned til klitterne og den hvide sandstrand ved Fuglsang Strand. Motorkørsel på stien er ikke tilladt, hvilket gør området fredfyldt, og Fuglsang Strand med klitterne, den brede sandstrand og østkystens vand er særdeles badevenlig.

Fulgsang Strand

Fuglsang Strand ligger centralt for oplevelser og muligheder på Djursland. Ikke langt fra Grenå med indkøbsmuligheder, havn, museum og eksempelvis Kattegatcentret.

For de golfinteresserede er mulighederne mange. Blandt andet er der blot få km til Grenå Golfklub og det internationale spa og golfanlæg i forbindelse med Lübker Golf Resort. For de yngre er turen til Djurs Sommerland heller ikke lang.

Kontakt os for at høre mere

Kontakt Peter Collet på p-collet@katholm-gods.dk for yderlige oplysninger.